• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ETFC avas Jõhvis kaubaterminaali

  Kõre sõnul saavad terminaali kasutada ka tootjad, kes ei kuulu ETFC Gruppi, samuti kohalikud hulgifirmad. Kõre ütles, et Jõhvi terminaali teenust kasutab juba näiteks Järlepa kalkunikasvatus. «Lähiajal alustame lepingute sõlmimist ka teiste tootjatega,» kinnitas ta.
  Eesti suurima hulgifirma ETK Hulgi logistikadirektor Rein Sepp ütles, et ta ei suhtu ETFC Jõhvi terminaali avamisse eriti positiivselt. «Soovitasime neile sinna mitte midagi ehitada, sest laopinda on Ida-Virumaal juba küllaltki palju,» lausus ta. «Samuti on sealsed kauplused suhteliselt kehvad maksjad.»
  Sepa sõnul peavad Eesti kaupmehed Ida-Virumaad ohtlikuks piirkonnaks ja sellepärast pole seal suurte hulgifirmade esindusi.
  Esialgu liigub ETFC laost Jõhvis läbi 7--8 tonni kaupa ööpäevas, lausus Andrus Kõre. Terminaali tegelik läbilaskevõime on umbes 20 tonni kaupu ööpäevas, lisas ta.
  Logistikakeskus töötab Kõre selgituste järgi sellisel põhimõttel, et kliendid esitavad oma tellimused logistikakeskusele, kes edastab need päeva lõpuks koondtellimusena tootjale. Kauplus maksab logistikakeskusele sama hinna, mis ta tootjalegi maksaks, lisas ta. Logistikakeskusele maksab teenustasu tootja.
  Kõre sõnul on ETFC logistikakeskusel praegu 40--50 klienti. Seni vedasid ETFC kontserni kuuluvad firmad oma toodangut kauplustesse ise laiali. ETFC Grupp kavatseb avada veel neli logistikakeskust. Järgmine terminaal avatakse Tallinnas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Aasia turud jätkasid langust
Aasia turud jätkasid langust, sest investorid kardavad jätkuvalt kinnisvaraarendaja Evergrande pankrotti, mis võib mõjutada kogu maailma majandust ja finantssüsteemi, vahendab Reuters.
Aasia turud jätkasid langust, sest investorid kardavad jätkuvalt kinnisvaraarendaja Evergrande pankrotti, mis võib mõjutada kogu maailma majandust ja finantssüsteemi, vahendab Reuters.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Suurest perest kallite autodeni: eksperdid paljastavad oma suurimad rahalised eksimused
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.