• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ETFC avas Jõhvis kaubaterminaali

  Kõre sõnul saavad terminaali kasutada ka tootjad, kes ei kuulu ETFC Gruppi, samuti kohalikud hulgifirmad. Kõre ütles, et Jõhvi terminaali teenust kasutab juba näiteks Järlepa kalkunikasvatus. «Lähiajal alustame lepingute sõlmimist ka teiste tootjatega,» kinnitas ta.
  Eesti suurima hulgifirma ETK Hulgi logistikadirektor Rein Sepp ütles, et ta ei suhtu ETFC Jõhvi terminaali avamisse eriti positiivselt. «Soovitasime neile sinna mitte midagi ehitada, sest laopinda on Ida-Virumaal juba küllaltki palju,» lausus ta. «Samuti on sealsed kauplused suhteliselt kehvad maksjad.»
  Sepa sõnul peavad Eesti kaupmehed Ida-Virumaad ohtlikuks piirkonnaks ja sellepärast pole seal suurte hulgifirmade esindusi.
  Esialgu liigub ETFC laost Jõhvis läbi 7--8 tonni kaupa ööpäevas, lausus Andrus Kõre. Terminaali tegelik läbilaskevõime on umbes 20 tonni kaupu ööpäevas, lisas ta.
  Logistikakeskus töötab Kõre selgituste järgi sellisel põhimõttel, et kliendid esitavad oma tellimused logistikakeskusele, kes edastab need päeva lõpuks koondtellimusena tootjale. Kauplus maksab logistikakeskusele sama hinna, mis ta tootjalegi maksaks, lisas ta. Logistikakeskusele maksab teenustasu tootja.
  Kõre sõnul on ETFC logistikakeskusel praegu 40--50 klienti. Seni vedasid ETFC kontserni kuuluvad firmad oma toodangut kauplustesse ise laiali. ETFC Grupp kavatseb avada veel neli logistikakeskust. Järgmine terminaal avatakse Tallinnas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.