15. september 1997 kell 22:00

Teenindusmaja haldab Viru Väljaku Keskus

Viru Väljaku Keskuse ASi juhatuse esimees Paul Lukk ütles, et teenindusmaja renoveerimise maksumus on 90--95 miljonit krooni.

«Pärast seda, kui maja on valmis, hakkame liikluskindlustuse fondile renti maksma,» teatas ta. Rent sõltub projekti edukusest, ütles Lukk.

ELK fondi peadirektori abi Ivo Õunapuu ütles, et üle 20 kandidaadist valiti avalikul konkursil parim. Ta ütles, et pärast renoveerimist hakkab ELK fondile laekuma protsent renditulust. «Ma selle suurust ei kommenteeriks, aga see pole väike,» teatas Õunapuu.

Viru Väljaku Keskuse AS alustab renoveerimistöödega järgmisel aastal. «Asja mõte on see, et kui maja valmib, on seal uued rentnikud,» rääkis Paul Lukk. Ta ütles, et enamik kehtivaid rendilepinguid lõpeb 1997. aasta septembris. Uusi rendilepinguid pole veel allkirjastatud, täpsustas ta.

Paul Lukk ütles, et teenindusmaja rentnikud maksavad praegu renti 45--150 krooni ruutmeetri pealt kuus. Luki hinnangul võiksid teenindusmaja büroopindade rendihinnad tõusta lähtuvalt turusituatsioonist vähemalt 200 kroonini ruutmeetrilt. Teenindusmajas on büroopinda 12 800 ruutmeetrit. «Plaanis on maja tagumisele küljele luua 150kohaline parkla,» selgitas Paul Lukk.

Viru Väljaku Keskuse ASi omanikud on võrdse osalusega AS Eri Kinnisvara ja AS Kodumaja Grupp.

Hetkel kuum