• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Teenindusmaja haldab Viru Väljaku Keskus

  Viru Väljaku Keskuse ASi juhatuse esimees Paul Lukk ütles, et teenindusmaja renoveerimise maksumus on 90--95 miljonit krooni.
  «Pärast seda, kui maja on valmis, hakkame liikluskindlustuse fondile renti maksma,» teatas ta. Rent sõltub projekti edukusest, ütles Lukk.
  ELK fondi peadirektori abi Ivo Õunapuu ütles, et üle 20 kandidaadist valiti avalikul konkursil parim. Ta ütles, et pärast renoveerimist hakkab ELK fondile laekuma protsent renditulust. «Ma selle suurust ei kommenteeriks, aga see pole väike,» teatas Õunapuu.
  Viru Väljaku Keskuse AS alustab renoveerimistöödega järgmisel aastal. «Asja mõte on see, et kui maja valmib, on seal uued rentnikud,» rääkis Paul Lukk. Ta ütles, et enamik kehtivaid rendilepinguid lõpeb 1997. aasta septembris. Uusi rendilepinguid pole veel allkirjastatud, täpsustas ta.
  Paul Lukk ütles, et teenindusmaja rentnikud maksavad praegu renti 45--150 krooni ruutmeetri pealt kuus. Luki hinnangul võiksid teenindusmaja büroopindade rendihinnad tõusta lähtuvalt turusituatsioonist vähemalt 200 kroonini ruutmeetrilt. Teenindusmajas on büroopinda 12 800 ruutmeetrit. «Plaanis on maja tagumisele küljele luua 150kohaline parkla,» selgitas Paul Lukk.
  Viru Väljaku Keskuse ASi omanikud on võrdse osalusega AS Eri Kinnisvara ja AS Kodumaja Grupp.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.