15. aprill 1998 kell 22:00

Pandi nurgakivi suurimale kaubanduskeskusele

Kadaka Kinnisvara ASi nõukogu esimees Hillar Teder ütles, et kokku on kaubanduskeskuses pinda 33 500 ruutmeetrit. Maksimarketist üle jääval pinnal saavad Tederi sõnul esindatud eri ettevõtted, kusjuures rendisoovijatelt võetakse veel vastu taotlusi.

Rocc al Mare kaubanduskeskuse juurde ehitatakse parkla 960 autole, kus saab parkida tasuta. Parkla on mõeldud ka lõbustuspargi ja loomaaia külastajatete tarvis.

Kogu kaubanduskeskuse projekti maksumus on 250 mln krooni ning raha selleks tuleb Kadaka Kinnisvara ASilt. Keskus valmib plaani järgi 1999. aastal.

Kaubanduskeskust hakkas 1995. aastal vedama ehitusfirma Lemminkäinen Eesti AS, mille juht Avo Lillemäe ütles, et nende soov oli siiski jääda ehitusettevõtteks, mitte hakata tegelema kinnisvaraga ning otsiti rahastajat, kes viiks projekti lõpuni. 1996. aasta lõpus leiti partneriks Kadaka Kinnisvara AS, kes omandas kõik Rocca al Mare kaubanduskeskuse aktsiad.

Hetkel kuum