• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tõusumeeleolu börsil püsis

  Tallinna börs alustas eile hommikul kiire tõusuga, kerkides veidi pärast keskpäeva kõrgeima tasemeni, seejärel tegi aga väikese languse. Maaklerid ootavad täna mõningat kasumivõtmist ja sellest tulenevat mõõdukat korrektsiooni alla.
  ÄP indeks lõpetas eile keskpärase kauplemisaktiivsuse juures 428,23 punktil, kerkides päevaga 2,13%. Tõusu toetasid mitmed positiivsed tegurid, millest olulisemad on ehk uudis Hoiupanga pikendatud laenulepingust, Venemaa aktsiaturu 7,7protsendine tõus ja Soome investorite huvi Eesti aktsiate vastu.
  Turg on siiski endiselt närviline ja ettevaatlik. Ka tagasihoidlikud käibed näitavad, et turg on esimeste tõu-supäevade järel veel äraootav.
  Suurima käibega oli eile taas Hansapanga aktsia, aktsia hind kerkis päevaga 6,9%, 62 kroonile. Kindlat liikumissunda turul siiski ei olnud. Samal ajal kui Hansapank, Hoiupank ja Norma tegid korraliku tõusu, liikusid Ühispank, Tallinna Pank, Merko Ehitus paar protsenti alla. Suurim kukkuja oli eile Viru Ranna aktsia (-15,0%). Käive oli siiski vaid 2325,6 kr ja muutus seega midagi olulist ei näita.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.