• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Swedbank avab uksed konkurentide teenustele

  «Milleks ratast kaks korda leiutada. Selle asemel võime müüa teiste finantsasutuste teenuseid,» ütles Collert, kelle pank on seni konkurentide teenuste müügist keeldunud.
  «Kokkuvõttes tähendab see ausust kliendi suhtes,» ütles Collert. «Me ei taha anda põhjust meie nõuannete objektiivsuses kahtlemiseks,» jätkas ta.
  Collerti visioonis on Före-ningssparbanken suur kaubamaja, kus on müügil palju erinevaid lilli, millest kliendid oma maitse ja vajaduste järgi sobiva buketi kokku saavad panna, s.o buketi Förenings-sparbankeni ja konkurentide pakutavatest teenustest. Viimaste hulka võiksid kuuluda näiteks fondiosakud, eluasemelaenud jms.
  Suurpankade eneste tulevikuväljavaadete kohta ütles Collert, et kui senine olukord jätkub, kus turul on paralleelselt neli ühesuurust panka, hakkab pankade tulusus kannatama.
  «Meil on vaja järjest suuremaid kliendibaase, et jätkata võimalikult laia pangateenuste pakkumist ning teha suuri investeeringuid infotehnoloogiasse,» ütles Collert. Just sel põhjusel käis ta läinud nädalal välja kosjasoovi SEBi pangale, mille kontserni juht Lars Thunell tagasi lükkas.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
A. Le Coqi juht: riik ei tule mulle ütlema, mida ma pean sööma ja mida mitte
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.