• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Riigijuhid jätsid Kihnu sõitmata

  Kihnu vallajuhid pidid Kihnu uue rahvamaja nurgakivi panekul laupäeval pettuma, sest vallale olulisele sündmusele jäid saabumata peaaegu kõik kutsutud külalised, kirjutab Pärnu Postimees.

  Kihnu vallavanem Taivi Laos ütles päev enne pidulikku sündmust, et on juba saanud president Lennart Meri, peaminister Mart Laari ja kultuuriminister Signe Kivi äraütlemise.
  'Väga loodan, et riigikogu kultuurikomisjoni esimees Mart Meri ja kultuuriministeeriumi kantsler Margus Allikmaa siiski tulevad,' ütles Laos.
  Laupäeva hommikul Munalaiust väljunud praamil ringi vaadates tõdes Kihnu vallavolikogu esimees Johannes Leas, et kutsututest on Kihnu poole sõitmas vaid üksikud inimesed. Tulemata jäid ka Pärnu maavanem Toomas Kivimägi ja maavalitsuse kultuurijuht Aet Maatee.
  Nii tuli nurgakivipanekul tervitussõnad öelda maavalitsuse regionaalnõunikul Urmas Kasel, Kihnust pärit mehel, kes küll märkis, et ta pole esindusfunktsiooniks valmistunud.
  Leas ja Laos tunnistasid, et külaliste tulemata jäämisel on nendegi süüd, sest kutsete saatmine jäi hilja peale ja tõenäoliselt olid kõigil juba laupäevased plaanid tehtud. Nurgakivi pandi 30. septembril sellepärast, et siis möödus aasta päevast, kui põleng Kihnu rahvamajata jättis.
  Plaani kohaselt peaks ehitaja hoone valmis saama järgmise aasta augusti lõpul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.