Kadi Heinsalu • 6. november 2000 kell 9:57

Eric Clapton esineb aprillis Helsingis

Legendaarse kitarristi Eric Claptoni kontsert Soomes Helsingi Hartwall Areenil toimub 5. aprillil 2001, teatas äsja kontserdikorraldaja Ritva Väänanen. Viimati laulis Clapton Soomes 1998. aastal, kus tema kaks kontserti samuti Hartwallis müüdi juba eelmüügil viimseni välja.

Eric Claptoni paarikümmet plaati on müüdud pressiteate järgi lugematu arv. Kitarristi hüüdnime 'Slowhand' kandev plaat aastast 1977 oli esimene, mida müüdi kolmekordse plaatinaplaadi eest. Pärast seda on ta oma plaatidega pidevalt ületanud nii kuld- kui plaatinaplaadi normiks vajalikke müüginumbreid. Claptonile on antud muusikaala hinnatumaid Grammy auhindu.

Piletite müük Soomes algab 13. novembril.

Eesti Piletilevi direktor Kristjan Tiik ütles hetk tagasi, et kas ka Eestist saab neid pileteid osta, selgub järgmisel nädalal.

'Igal juhul me broneerime Eesti jaoks pileteid, ehkki piirangud on peal. See sõltub ka sellest, palju kohapeal pileteid kohe läbi müüakse,' täpsustas ta.

Hetkel kuum