• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nasdaq allpool 3000 punkti taset

  Ühendriikide aktsiaturud jätkasid eilse kauplemispäeva alguses allapoole liikumist ning järjekordselt oli enim löögi all tehnoloogiasektor.
  Languse põhjuseid näib hetkel olevat üsna mitu, kuid eile näis investorite tähelepanu ebaselgete presidendivalimiste tulemuste asemel olevat suunatud hoopis turgu negatiivselt üllatanud Hew-lett-Packardi majandustulemustele. Maailma suuruselt kolmas personaalarvutite tootja andis teada, et suutis neljandas majanduskvartalis teenida kasumit 41 senti aktsia kohta, mis jäi aga oluliselt alla analüütikute oodatud 51-le sendile. Tehnoloogiasektori suhtes niigi negatiivselt meelestatud investoritele oli see aga liig ning kutsus esile järjekordse müügilaine, mille tulemusel oli Nasdaqi üldindeks tund pärast kauplemise algust nõrgenenud 3,38 protsenti 2926,75 punktile.
  New Yorgi börsi meeleolu oli samuti negatiivne ning tõususuunas liikusid vaid mõned üksikud tööstussektori aktsiad. Dow Jonesi tööstuslik keskmine oli tund pärast kauplemise algust langenud 1,18 protsenti 10 478,19 punktile.
  Stockholmi börsi üldindeks liikus eile poolteist tundi enne kauplemise lõppu 1,62 protsendiga miinuses 4917,85 punktil.
  Börsi liikumise määras enamjaolt Ühendriikidest alguse saanud pessimismilaine ning turu üldise suunaga suutsid vastuvoolu liikuda vaid vana majanduse suuremad tegijad AstraZeneca ja Nordic Baltic Holding.
  Helsingi börs liikus tund enne kauplemise lõppu 5,44 protsendiga miinuses ning HEX-üldindeksi väärtus oli 11 886,44 punkti.
  Kauplemispäeva alguses oli negatiivne liikumine tingitud reedel USAs toimunud tehnoloogiasektori aktsiahindade järsust langusest ning eilne Nasdaqi tugevas miinuses avanemine vaid süvendas pessimismi. HEX-indeksi komponentidest liikus enne kauplemispäeva lõppu plusspoolel vaid põhjamaade finantssektori üks lipulaevadest Nordic Baltic Holding.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.