Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansapanga rünnak tuli Eestist, ründajad võivad olla Venemaalt

  Hansapanga rünnak tuli Eestis asuvast arvutist, ründajad võivad olla Venemaalt.

  Kiri on saadetud välja masinast nimega artefact-gw.online.ee, mille IP aadress on 62.65.34.94, vahendab minut.ee. See masin asub tõenäoliselt Online Metroo võrgus WTCT tallinna ruumes.
  E-mailis asuvasse formulari sisestatud andmed jõuavad Venemaa virtuaalhostingupakkuja vhosti urlile: http://chazer.mthost.ru/cgi-bin/update.php.
  Lisatud e-maili päised on järgmised:
  Return-Path:Delivered-To: [email protected]: (qmail 11790 invoked from network); 16 Dec 2002 00:53:25 -0000Received: from xxx.xxx.xx (HELO xxx.xxx.xx) (194.204.30.144)by xxx.xxx.xx with SMTP; 16 Dec 2002 00:53:25 -0000Received: (qmail 26493 invoked by uid 1002); 16 Dec 2002 00:25:03 -0000Delivered-To: [email protected]: (qmail 26490 invoked from network); 16 Dec 2002 00:25:03 -0000Received: from unknown (HELO xxx.xxx.xx) (194.204.30.250)by xxx.xxx.xx with SMTP; 16 Dec 2002 00:25:03 -0000Received: (from [email protected])by xxx.xxx.xx (8.12.6/8.12.6) id gBG0Oaon073164;Mon, 16 Dec 2002 02:24:36 +0200 (EET)(envelope-from [email protected])Received: from xxx.xxx.xx (xxx.xxx.ee [xxx.yyy.zzz.www])by xxx.xxx.xx (8.12.6/8.12.6av) with ESMTP id gBG0OFtZ073041;Mon, 16 Dec 2002 02:24:15 +0200 (EET)(envelope-from [email protected])Received: (from [email protected])by xxx.xxx.xx (8.12.6/8.12.6) id gBG0OBnb050647;Mon, 16 Dec 2002 02:24:11 +0200 (EET)(envelope-from [email protected])Received: from chat.ru (artefact-gw.online.ee [62.65.34.94])by xxx.xxx.xx (8.12.6/8.12.6av) with SMTP id gBG0O7bU050627;Mon, 16 Dec 2002 02:24:07 +0200 (EET)(envelope-from [email protected])Message-Id: <[email protected]>From: '[email protected]'Subject: eksitusReply-To: [email protected]: 1X-MSMail-Priority: HighX-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000Organization: hanza.netMime-Version: 1.0Content-Type: text/html; charset='Windows-1251'Date: Mon, 16 Dec 2002 02:23:58 +0200To: undisclosed-recipients:;X-Virus-Scanned: by AMaViS perl-11
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Tõnu Mertsina: ettevõtete kasvuväljavaade halveneb
Ettevõtetel on üha keerulisem suunata oma suureks paisunud kulusid edasi teistele ettevõtetele ja lõpptarbijatele, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Ettevõtetel on üha keerulisem suunata oma suureks paisunud kulusid edasi teistele ettevõtetele ja lõpptarbijatele, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Kristiina Saal: viis soovitust, kuidas leida meeskonda õiged inimesed
Värbamiskuulutuste põhjal pakub sageli tööd maailma ägedaim ettevõte. Selgem sõnum ning oma eripärade tundmine töötab paremini, kirjutab CVO Recruitmenti värbamispartner ja juhtgrupi liige Kristiina Saal.
Värbamiskuulutuste põhjal pakub sageli tööd maailma ägedaim ettevõte. Selgem sõnum ning oma eripärade tundmine töötab paremini, kirjutab CVO Recruitmenti värbamispartner ja juhtgrupi liige Kristiina Saal.
Täna on viimane päev märkida Coopi aktsiaid
Coop Panga uute aktsiate märkimine lõpeb täna kell 16.00. Aktsiate avaliku pakkumise eesmärk on kaasata 15–20 miljonit eurot lisaraha panga edasise kasvu toetamiseks.
Coop Panga uute aktsiate märkimine lõpeb täna kell 16.00. Aktsiate avaliku pakkumise eesmärk on kaasata 15–20 miljonit eurot lisaraha panga edasise kasvu toetamiseks.
Reaalajas börsiinfo
Suures kahjumis Operaili kaubaveod on tänavu vähenenud poole võrra
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Kas ennetada tööstressi või tegeleda tagajärgedega?
Vaimse tervise kuu on läbi, aga see ei tähenda sugugi, et vaimne tervis oleks sellega kuidagi korda saanud. Vastupidi: ees on ootamas rasked ajad – külm ja pime talv, teadmatus sõja asjus, toodete ja teenuste hinnatõusu tõttu ka majanduslikult keerulised ajad –, nii et pigem tasuks ennetavalt töötajate vaimsele tervisele rohkemgi tähelepanu pöörata.
Vaimse tervise kuu on läbi, aga see ei tähenda sugugi, et vaimne tervis oleks sellega kuidagi korda saanud. Vastupidi: ees on ootamas rasked ajad – külm ja pime talv, teadmatus sõja asjus, toodete ja teenuste hinnatõusu tõttu ka majanduslikult keerulised ajad –, nii et pigem tasuks ennetavalt töötajate vaimsele tervisele rohkemgi tähelepanu pöörata.
Milrem Robotics saadab Ukrainasse 14 robotsõidukit
Eestis loodud robootika ja autonoomsete süsteemide arendaja Milrem Robotics ja Saksa kaitsetööstus Krauss-Maffei Wegmann saadavad 14 mehitamata maasõidukit THeMIS Ukrainasse.
Eestis loodud robootika ja autonoomsete süsteemide arendaja Milrem Robotics ja Saksa kaitsetööstus Krauss-Maffei Wegmann saadavad 14 mehitamata maasõidukit THeMIS Ukrainasse.
Raadiohommikus: gaasi haalamisest ja koroonatestide lõppemisest
Kolmapäeva hommikul räägime Äripäeva raadio hommikuprogrammis nii meditsiiniärist, gaasiterminali haalamiskaist kui ka Eesti sisemajanduse koguproduktist ja mainekast arvamuskonkursist.
Kolmapäeva hommikul räägime Äripäeva raadio hommikuprogrammis nii meditsiiniärist, gaasiterminali haalamiskaist kui ka Eesti sisemajanduse koguproduktist ja mainekast arvamuskonkursist.

Olulisemad lood

Tallinkist läinud finantsjuht: oli sobilik hetk edasi liikuda
"Finantsdirektori positsioonil Tallinkis olin tõesti vaid kaks aastat, kuid minu lahkumise hetkeks oli selge, et kõige sügavam koroonakriisi põhi on ettevõttel seljataha jäetud ning edasised trendid liiguvad õiges suunas," ütles Tallinkist kinnisvaraarendusfirmasse Liven läinud finantsjuht Joonas Joost.
"Finantsdirektori positsioonil Tallinkis olin tõesti vaid kaks aastat, kuid minu lahkumise hetkeks oli selge, et kõige sügavam koroonakriisi põhi on ettevõttel seljataha jäetud ning edasised trendid liiguvad õiges suunas," ütles Tallinkist kinnisvaraarendusfirmasse Liven läinud finantsjuht Joonas Joost.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.