Maailma tipprulatajad ja -trikiratturid Tallinnas

Christel Karits 09. jaanuar 2004, 00:00

Võistlustest võtab osa sadakond rulatajat ja trikiratturit üle maailma, kellele astuvad vastu Eesti parimad. Kahepäevase festivali tarvis on ehitatud maailma tasemel skatepark, mis laiub 40×60 meetri suurusel nn tänaval ning asub mitmel tasapinnal. Üheks eksklusiivsemaks elemendiks on Austriast transporditav Red Bull vertramp, mis on omalaadsete seas üks maailma parimaid.

Lisaks jõukatsumisele skatepark?i aladel toimuvad mitmed demonstratsioon-esinemised. 9. jaanuari õhtu kulmineerub vertramp- show?ga, kus oma oskusi näitavad vaid kõige julgemad selle ala spetsialistid.

Lisaks platsil toimuvale saavad pealtvaatajad tutvuda erinevate ekstreemspordipoodidega, mis on kohale tulnud oma parimate toodetega. Toimub ka mitmeid võistlusi fingerboard?is ning palju muud huvitavat. Kõike saab jälgida neljalt suurelt videoekraanilt.

Väärikas punkt pannakse Simpel Session Winter Bashile 10. jaanuaril toimuval ametlikul afterparty?l Von Krahlis. Lisaks muusikale on seal võimalik nautida rula- ja trikirattavideosid, samuti värsket materjali festivalist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing