Pomerants tõotab tööandjatele järjekordseid lisakulusid

Aili Sandre 19. august 2004, 00:00

Sotsiaalminister Marko Pomerantsilt tuleb viimasel ajal tähelepanuväärsel hulgal igasuguseid ettepanekuid ja eranditult kõik neist - nt haigusraha maksmine tööandja õlule - tõotavad ettevõtjale lisakulusid. Täna esitleb minister valitsusele seadusemuudatust, mille kohaselt peab tööandja hakkama kontrollima öösel töötavate alluvate tervist. Enne vahetuse algust, mitu korda vahetuse jooksul ja peale vahetust. Vaata et mõni asutus peab mitu tervisekontrollijad lausa oma palgale võtma, muidu ei mängi välja.

Eelnõu seletuskirjas öeldakse, et riigieelarvele muudatuse rakendamine lisakulusid ei too. Järelikult on järjekordne kohustus mõeldud vaid eraettevõtete kohta. Või äkki arvabki minister, et erinevalt päevasest ajast on öösel tehtav tervisekontroll tasuta?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:40
    Otsi:

    Ava täpsem otsing