Anna kaup ära tasuta

Kertu Ruus 28. oktoober 2004, 00:00

Tellisin ühes Washingtoni baaris valget veini. Baarman valas veini klaasidesse ja ütles: ?See on tasuta!? Keegi oli pudeli eest juba maksnud ja lõpetamata jätnud. Baarman oleks võinud läbimüüki meie arvel suurendada, aga ei teinud seda.

Suvalises Washingtoni prillipoes küsisin prillide puhastusvahendit. Küsimusele ?Mis ma võlgnen?? löödi sõbralikult käega ? selle tühja eest ei midagi! Miks nad kõike tasuta jagavad? Sest sellesse baari või poodi, kus sind kuningana koheldakse, lähed sa tagasi. Küllap läheks ka Eestis, kui keegi julguse kokku võtaks ja midagi tasuta annaks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing