Ülo Toomsalu • 9. november 2004 kell 6:14

SLÕL: Olümpiavõitja Erki Nool hakkas kinnisvaraarendajaks

Olümpiavõitja Erki Nool kavandab linnalt Sydney olümpiavõidu eest saadud krundile seitsme boksiga ridaelamut.

Maja ühte ossa asub olümpiavõitja oma perega tõenäoliselt ka ise elama, kirjutab SL Õhtuleht.

Erki Nool ütleb, et väikese arendusega peaks ta tegelema hakkama küll. «Praegu ootame, kuni kopa saab maasse lüüa,» kirjeldab ta kinnisvaraprojekti algust. Olümpiavõitja sõnul jääks üks boks talle endale ning ülejäänud lähevad müüki.

Kust selline mõte tuli? «Vahepeal tahtsin hakata ise sinna endale maja ehitama, aga kuna ümberringi on ridaelamud, siis oleks eramu kuidagi üksik olnud,» põhjendab Nool oma otsust. Osa bokside müügist on tema meelest praegu veel vara rääkida.

«Tore oleks küll juba ette ära müüa ja siis rahaga jalga lasta, aga ilmselt saab müüma hakata siis, kui midagi müüa on,» kinnitab Nool, kuid möönab, et mingisugused kokkulepped tal võimalike müügitehingute kohta siiski on.

Kui kalliks investeering kinnisvaraprojekti läheb, Nool rääkida ei soovi. Kes kinnisvaraga natukenegi tegelnud, teab, et majaehituses mingeid imesid ei ole.

SL Õhtulehe palvel nimetasid kinnisvarahindajad keskmise ridamajaboksi hinnaks Maarjamäel 2-2,5 miljonit krooni sõltuvalt selle suurusest. Kaido Groos Groosi Kinnisvarast lisas, et seitsme boksiga ridaelamu ehituslik hind ilma krundi ja kommunikatsioonidega liitumise hinnata on umbes 10 miljonit krooni.

Seega on säärase projektiga teoreetiliselt võimalik võita kuni viis miljonit krooni.

Hetkel kuum