• Jaga lugu:

  Internetifoorumis käivitatud Audi-loterii jääb ära

  Internetis Audi-loterii käima lükanud mees teatas, et 120-kroonise osalustasuga heategevuslik loterii jääb perekondlikel põhjustel ära.

  'Perekondlikel põhjustel jääb audi heategevuskampaania ära! Rahad kannab neiu tagasi ja pole enam kellegil põhjust vinguda... Sry...' kirjutas Marko-nimeline mees Audiclub.ee foorumisse eile.
  Novembri lõpus käivitas Marko Audiclub.ee ja Streetrace.org internetifoorumites loterii ?Jõuluks Audi!?, kus lubas 500 osaleja vahel jõululaupäeval välja loosida Saksamaalt toodud auto. Iga osaleja pidi annetama 120 krooni.
  Raha tuli kanda Marko elukaaslase kontole Hansapangas, kelle nimele oli auto vormistatud, ja lisada loteriis osaleja nimi. Loosimisse pidid pääsema esimesed 500, ülejäänutele lubas ta raha tagasi maksta. Audi hind oli 60 000 krooni.
  Keskkriminaalpolitsei ja rahandusministeerium avaldasid arvamust, et selliselt korraldatud loterii läheb vastuollu seadustega. Loe lähemalt <#siit=http://www.aripaev.ee/2758/uud_uudidx_275808.html>.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Pangaaktsiad upitasid Tallinna börsi järjekordse rekordini
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Harjumatu transpordiviis tõmbab vedude hinda alla
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.