Aivar Hundimägi • 18. detsember 2005 kell 22:00

Oleg Harlamov sai valmis kirja (jõulu)vanale

Mitme tugeva kandidaadi esilekerkimise tõttu ebaõnnes­tus majandusminister Edgar Savisaare nõunikul Oleg Harlamovil pürgimine Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juhiks. Keskerakonna tagatubades valminud plaan luhtus ja seetõttu tuli luhtunuks kuulutada kogu konkurss.

Majandusministeeriumi akna taga piilumas käivad päkapikud aga levitavad teadet, et Harlamov on kurvastusest üle saanud ja ootab lootusrikkalt jõulupühi. Harlamov olla ministri sussi sisse jõudnud juba poetada oma jõulusoovide kirja. Sel aastal on kirjas ainult üks tagasihoidlik soov: tahan kantsleriks saada. 26. jaanuaril lõppeb majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi senise kantsleri Marika Priske ametiaeg. Päkapikkude pressiesindaja teatel on Priske jõulukiri ministri sussist välja praagitud.

Hetkel kuum