Pärast puude mahavõtmist tuleb raielank korrastada

Eve Rebane 17. aprill 2006, 00:00

Pärast raiet on ühest küljest loomulik ja viisakas lagendik enda järel korrastada, teisalt nõuab seda ka seadus.

Raiejäätmed tuleb paigutada teedest, sihtidest või mineraliseeritud ribadest okaspuumetsades 25 meetri kaugusele, lehtpuu- ja segametsades kümne meetri kaugusele, juhul kui oksi ei kasutata kokkuveoteede kindlustamiseks.

Nõmme-, palu- ja loometsades on raiejäätmete äravedu langilt keelatud. Selleks, et vältida erosiooni tekkimist, on soovitatav maapind metsastada. Erosiooniohuga aladel tuleb vältida tööde läbiviimist külmumata pinnasel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing