Keskerakond on müügis

Raimo Ülavere 18. aprill 2006, 00:00

Eilses Äripäevas püüab Keskerakonna peasekretär Kadri Must jätta muljet, et erakonna 10 miljoni krooni väärtuses võlakirjade puhul on tegu tavalise finantstehinguga. Erakond ajab asju LHVga, tegelikke investoreid, keda erakond enda sõnul ei tea, huvitab vaid võlakirja tootlus, lühidalt - tegemist pole varju jääda soovivate sponsoritega.

Hea küll, oletame, et see ongi nii. Aga sel juhul on Keskerakond ju pankrotiseisundis - 10 miljonist kroonist suudab partei tähtajaks tagasi maksta ainult miljoni. Lisaks koormab erakonda 3 miljoni kroonine tasumata laen Urmas Sõõrumaa ja Toomas Annuse firmale. Kui ettevõte ei suuda tähtajaks laene tasuda, siis paneb ta uksed kinni või ostetakse üles. Niisiis - Keskerakond on müügis. Ning miks mitte ei võiks salapärased investorid või Sõõrumaa ja Annus ka ostu ametlikult ära vormistada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:55

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing