Ülesanne 37

Ilona Lott 28. august 2006, 00:00

Ettevõttel on tekkinud vajadus efektiivsema infovahetuse ja suhtlemise järele. Praegused tööruumid paiknevad aga eri majades ja töötajad on harjunud olema omaette kabinettides.

Kui juhtkonnal avanes võimalus kolida eri hoonetes paiknevad töötajad ühte majja, otsustati uues kontoris avatud kontori kasuks, et parandada infovahetust ja suhtlemist. Kuna aga uues majas ei võimalda ruumid seinte mahavõtmist, otsustati teha avad seintesse ja katta need klaasiga.

Ka puituksed asendatakse klaasustega. Töötaja, kes on harjunud pea terve elu töötama oma "kinnises" kabinetis suhteliselt segamatult, satub nüüd keskkonda, kus teda ümbritsevad klaasid ja teiste pilgud. Töötajatel on suur hirm, et see mõjutab negatiivselt töö tulemust, ei luba keskenduda ning tekitab stressi.

Mida peaksid ja saaksid juhid teha, et kokkukolimise ja avatud kontori hirme vähendada või maandada?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing