• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Virkebau sotside esinumber Ida-Virus

  "See on minu elu esimene poliitiline koosolek," teatas Ida-Virumaal esinumbriks valitud Meelis Virkebau, kes lubas parandada eelmiste valimiste järgse hävingu ja valimisringkonnast ka üks koht ära võtta. Virkebau tunneb Ida-Virumaad põhjalikult, sest juhtis piirkondlikku suurimat tööandjat Kreenholmi kaheksa aastat ning oli hoolimata pidevatest koondamistest töötajate seas populaarne.
  Laupäeval rahvusraamatukogus peetud üldkogul vastuvõetud SDE valimisplatvormi 95 väikeseformaadilisest leheküljest oli 20 pühendatud majandusele. Sotside põhisõnum ütleb, et majandus peab põhinema targal innovaatilisel tööl, kuid oluline on suurendada ka sotsiaalseid tagatisi, sest nendeta ei saa erakonna juhtide sõnul head ja haritud töötajat. "Võrdsed võimalused. Sotsiaalsed tagatised ja konkurentsivõime," võttis erakonna esimees Ivari Padar kokku programmi põhiseisukoha.
  Sotsid tahavad kehtestada maksuvabastuse investeeringutelt inimesse ja haridusse, samas peatada tulumaksu alanemine ning kehtestada neljakordset Eesti keskmist palka ületavale tulule 26% maks. Veidi kriitiline oli kava suhtes Marju Lauristin, kelle sõnul tuleb just majanduse osa erakonnal veel parandada.
  Reedel tuli SDE välja ka oma esimese valimisloosungiga "JOKK jätta!". Padari sõnul peidavad võimul olevad poliitikud ja ettevõtjad oma ebaeetilisust JOKK- ehk juriidiliselt on kõik korrektne mentaliteedi taha. Tegemist on kahe probleemiga - sundparteistamine ja ringkäendus poliitikute ja ettevõtjate vahel. "Kui võrrelda riiki majaga, siis JOKK on majavamm," võrdles Padar.
  SDE juhatuse liige Sven Mikser lisas, et öeldes JOKK, lisame mõttes, et eetiliselt on paraku kõik groteskne. "See on meie kampaania esimene loosung. Kindlasti tuleme aja jooksul välja uutega," lausus Padar. Sotside valimiskampaania eelarve on umbes kuus miljonit krooni.
  Viimati olid sotsid Mõõdukate nime all valitsuses 2001. aastal, kui lagunes kolmikliit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Abiks investorile: kuidas hinnata iduettevõtet?
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Usinalt aktsiaid müünud ELMO Rendi juht lahkub juhatusest
ELMO Rendi tegevjuhi kohalt ja juhatusest taandub Julia Nekrassova, uueks juhatuse liikmeks saab Allan Leppikson, kes on seni vastutanud ettevõtte sõidukipargi töös hoidmise eest, teatas ettevõte börsiteate vahendusel.
ELMO Rendi tegevjuhi kohalt ja juhatusest taandub Julia Nekrassova, uueks juhatuse liikmeks saab Allan Leppikson, kes on seni vastutanud ettevõtte sõidukipargi töös hoidmise eest, teatas ettevõte börsiteate vahendusel.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Eestis populaarne auto põrus USA rahulolu-uuringus
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.