Uudised

ÄP 02. märts 2007, 00:00

Venemaal alustas veebruaris tegevust esimene end odavlennufirmaks nimetav lennukompanii. Nime Sky Express kandev firma kasutab Boeing 737 lennukeid. Firma lendab Moskvast Sotši, Doni-äärsesse Rostovisse ja Murmanskisse. Lennukipilet sisaldab vaid transpordi maksumust, söögid-joogid tuleb õhusõidu ajal lunastada raha eest. Lisaks liinilendudele Venemaal plaanib firma avada ka rahvusvahelisi õhuliine ning hakata korraldama tšarterlende.

Soomlased korraldavad järgmisel nädalal traditsioonilise nädalapikkuse suusasõidu Vene piirilt Rootsi piirile. 440 km pikk distants kulgeb põhja polaarjoone lähedal. Start antakse 9. märtsil Kuusamos, finiš on Tornios. Päevateekonna pikkus jääb 44 ja 78 km vahele, suusatatakse klassikalises tehnikas. Rajale lastakse neli suusatajate gruppi, igaühes sadakond inimest. Eksootilisemad suusatajad tulevad Kreekast ja Venetsueelast. Sõidu teeb tänavu kaasa ka ühe Hispaania telekanali võttegrupp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:45
Otsi:

Ava täpsem otsing