Üks küsimus: Kui tihti ostate lotopileteid?

ÄP 13. detsember 2007, 00:00

Monika Salu, endine Eesti Loto juht
Endale ma praktiliselt mitte kunagi ei osta, aga vahel, kui lapsed küsivad, siis olen ostnud. Võib-olla paar korda aastas.

Kati Murutar, kirjanik
Ma ei ole tõesti mitte kunagi oma elus ostnud ühtegi lotopiletit. Kunagi tegelesin päris aktiivselt ristsõnaajakirja Ristik mõistatuste lahendamisega ja postitasin vastused teele. Nii olen võitnud igasuguseid auhindu, nagu näiteks "Mälumänguri" lauamängu, paar DVDd ja VHS-videokassetti.

Artur Talvik, teleprodutsent
Kunagi Ameerikas olles ostsin tõesti Ameerika rahvusliku loterii pileti, mille võiduvõimalused ulatusid miljonitesse dollaritesse. Ma loteriiga ei võida, kuna ma ei mängi seda. Kunagi lapsepõlves sai rebitavaid lotopileteid ostetud ja paar krooni võidetud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing