Küsitlus

ÄP 04. veebruar 2008, 00:00

Tiina Luik
Minu kuulutus on alles mõned päevad üleval olnud ning mitmed maaklerid on juba ühendust võtnud. Hinda võin langetada ehk kuni 10%. Kaalun ka üürimisvõimalusi.

Raul Duubas
Ise küll mingit hinnalangust ei ole märganud. Kuulutusele on 2-3 tagasisidet päevas, vaatajaid on olnud lausa ülepäeviti. Kuna kuulutus ei ole veel kuu aega üleval olnud, ei oska ma ka täpset küsijate arvu praegu veel öelda. Korteri hind on isegi madalavõitu, võrreldes sellega mis sellises asukohas korralikes kivimajades korterid maksavad. Pigem võiks kaaluda sellise huvi korral hinna tõstmist. Ennustan selle korteri müüki 1-2 kuu jooksul, üürimist ei ole isegi kaalunud.

Siret Soitu
Olen jah teadlik, et hinnad on langenud, aga kui palju täpselt, seda ei oskagi öelda. Samas on vist peamiselt langemas need uued korterid ja majad, mis nn papist. Kuulutus on üleval olnud veidi üle kahe nädala ning vaadatud on seda 310 korda. Korteri hinda oleksin valmis langetama 10% võrra. Praegu elavadki korteris üürnikud, aga kuna nii väikses linnas ei ole võimalik väga suurt üüri nõuda, siis pole sellel erilist mõtet.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing