Signe Sillasoo • 29. oktoober 2009 kell 21:00

Sügisõhtune mahedus

Madeleine Peyroux neljanda sooloalbumi "Bare Bones" boheemlaslikult soe kõla meelitab sombustel sügisõhtutel. Kutsub end kuulama, mässides kuulaja sooja heliteki sisse.

Ainult originaalloomingut sisaldav album sobib eestimaissesse sügisilma nagu valatult. Albumi esimene lugu "Instead" juhatab helikonservi hästi sisse ja lubab toredat kuulamiselamust. Ei pea pettuma, argihädade keskele saabub hea heli, mis viib peast kõik muremõtted.

Kui albumit võiks üldjuhul iseloomustada kui enigmaatilselt rahulikku kulgemist, siis pala "You Can't Do Me" on oma kerge krutskiga heaks erandiks.

Rahulolu häält ja heaolu kõla esindavat kerge retrohõnguga jazzalbumit soovitaks küll kõigi tarkade hingedoktorite ravimiportfellidesse, et siis seda oma patsientidele põhjamaise sügisnukruse vastu välja kirjutada.

Hetkel kuum