Tavalatiino helgete hetkedega

Signe Sillasoo 13. november 2009, 00:00

Shakira, latiinomuusika üks esileedidest, uue plaadiga maailma pea peale ei pööra, küll aga pakub uusi ja värskeid helisid ning rütme - ja osalti väga õnnestunult.

Plaat "She wolf" algab väga paljutõotavalt, plaadi nimilugu ning ka teine heliteos "Did it again" on tempokad ja üllatuslikud, senikuulmatuid muusikalisi käike täis. Viimase mainitud loo video on samuti tubli saavutus - suurepärane akrobaatika ja tantsukunsti meistriteos.

Plaadi edasised lood aga nii suurt elevust ei paku, pigem ujumist vanas rasvas. Igav ja argine. Uue hoo saab plaat sisse taas lõpu poole jõudes, kus kõlamas taas plaadi esimesed lood. Jumal tänatud, sedapuhku hispaania keeles. Latiinomuusika muutub õigeks latiinomuusikaks, kõlab seksikalt, puutumata inglise keele argisusest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:04

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing