Signe Sillasoo • 12. november 2009 kell 21:00

Tavalatiino helgete hetkedega

Shakira, latiinomuusika üks esileedidest, uue plaadiga maailma pea peale ei pööra, küll aga pakub uusi ja värskeid helisid ning rütme - ja osalti väga õnnestunult.

Plaat "She wolf" algab väga paljutõotavalt, plaadi nimilugu ning ka teine heliteos "Did it again" on tempokad ja üllatuslikud, senikuulmatuid muusikalisi käike täis. Viimase mainitud loo video on samuti tubli saavutus - suurepärane akrobaatika ja tantsukunsti meistriteos.

Plaadi edasised lood aga nii suurt elevust ei paku, pigem ujumist vanas rasvas. Igav ja argine. Uue hoo saab plaat sisse taas lõpu poole jõudes, kus kõlamas taas plaadi esimesed lood. Jumal tänatud, sedapuhku hispaania keeles. Latiinomuusika muutub õigeks latiinomuusikaks, kõlab seksikalt, puutumata inglise keele argisusest.

Hetkel kuum