"Silvanol positiivsed tulemused"

Raivo Sormunen 11. mai 2011, 12:00

SEB Enskilda analüütiku Pavel Lupandini sõnul olid Silvano esimese kvartali tulemused väga head ja pank kordas aktsiale antud ostusoovitust.

Silvano esimese kvartali müügikäive oli 9,8% SEB ootusest kõrgem (23,2 miljonit vs 25,5 miljonit eurot). Kvartali puhaskasumiks ootas pank 2,2 miljonit eurot, kuid tegelikkuses ulatus kasuminumber 5 miljoni euroni. SEB sõnul tuli peamine erinevus sisse finantstuludest, mis ulatusid prognoositud 0,4 miljoni asemel tegelikkuses 1,9 miljoni euroni.

SEB teatel on Silvano esimese kvartali kasumlikkus parem kui teises kvartalis tänu parema marginaaliga (ärikasumi rentaablus 22,1%) ujumisrõivaste ja moekollektsiooni müügile. „Ettevõtte leib ja või on klassikaline pesu, mille marginaalid on madalamad,“ märgitakse analüüsis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. May 2011, 09:09
Otsi:

Ava täpsem otsing