Alamäe: langus võib osutuda kasulikuks

Harry Tuul 21. september 2011, 15:36

WebMedia Groupi juht Priit Alamäe sõnul võib majanduskasvu aeglustumine või isegi peatumine mujal maailmas luua Eestile uusi võimalusi.

„Isegi kui tuleb langus, Põhjamaades või Kesk-Euroopas, loob see ka uusi võimalusi,” rääkis Alamäe. Tema sõnul sunnib võimalik majanduskasvu aeglustumine näiteks skandinaavlasi mugavustsoonist väljuma ja muutuma efektiivsemaks, mis võib suunata ka investeerinuid ja tellimusi Eestisse.

Ka laiemalt ei ole Alamäe sõnul põhjust pingutamisest loobuda ning tõi näiteks laheriigid, kes investeerivad endiselt. „Araabia riikide suurim mure on, et noortel ei ole tööd. Isegi kui siin tuleb krahh, seal investeeringud kasvavad.”

Alamäe sõnul on nende ettevõte võtnud põhimõtteks, et nad investeerivad edasi ka majanduslanguse tingimustes, sest pidevalt peab arenema ja kätt pulsil hoidma. "Peab riskima ja eksimine on inimlik," tõi Alamäe välja ühe ettevõtte põhimõtte.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    22. September 2011, 16:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing