• Jaga lugu:

  Itaalia ja Prantsuse laenukulud rekordtasemel

  Kreeka ümber teravnenud kriis kergitas täna Itaalia kümneaastase tähtajaga võlakirjade tootluse 6,33 protsendile, pärast hüpet 6,40 protsendile, käristades intressimäärade vahe Saksamaa sama tähtajaga võlakirjadega 462 baaspunktile.

  Samal ajal suurenes Prantsusmaa kümneaastase tähtajaga võlakirjade intressimäärade vahe Saksamaaga euro käibeloleku aja rekordile, 137 baaspunktile, ehkki mõlemal riigil on tippreiting AAA, vahendas agentuur Bloomberg.
  Kreeka kaheaastase tähtajaga võlakirjade tootlus kerkis täna esmakordselt üle 100%, kui Saksamaa ja Prantsusmaa liidrid teatasid, et enne kui Kreekas pole ära toimunud referendumit euroalal jätkamise kohta, uut 8 mld euro suurust abilaenu osa välja ei maksta.
  „Kui asi puudutaks vaid Kreekat, oleks olukord veel kontrollitav,“ ütles Rabobank Nederlandi vanemökonomist Elwin de Groot Bloombergile. „Kuid tegelikult on küsimus kriisi levikus ja mõjus teistele euroala liikmetele eesotsas Itaaliaga. Turud ei taha enam kauem oodata. Tahetakse kiireid tulemusi."
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nordecon ehitab 17 miljoni eest Ahtri tänavale büroohoone
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Kuidas väljuda õpilasfirma programmist päris firma omanikuna Samm-sammult: kuidas teha edukas äri
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Arvuti hakkab elektri asemel kasutama valgust
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.