• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kohtla-Järve bussijaam nõuab peatumise eest tasu

  Sebe liinibussid ei tohiks praegu Kohtla-Järve bussijaamas sõitjaid maha lubada ega peale võtta, sest selle rentnikfirma Ekspress Auto L seadis üles peatumist keelava märgi bussifirmadele, kes pole nõus tasu maksma, kirjutas Põhjarannik. 

  Kohtla-Järve bussijaam kuulub linnale, selle rentnik on Ekspress Auto L, Kohtla-Järve linnapea Jevgeni Solovjov ütles, et keelumärgi pani firma üles kokkuleppel kohaliku omavalitsusega.
  “Siia sisse sõitvad bussid peavad maksma teatud tasu selleks, et rentnik saaks bussijaama ülal pidada, seepärast toetasime Ekspress Auto L-i taotlust,” selgitas linnapea linna seisukohta ja lisas, et Jõhvi bussijaamas võetakse vedajatelt samuti tasu.
  Bussifirma Sebe ei ole näiteks jaama rentnikuga lepingut sõlminud, sest ettevõtte juhatuse esimehe Kuldar Väärsi sõnul pole tasu proportsionaalne osutatavate teenustega.
   
   
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.