Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Algab parima toiduaine valimine
Eesti Toiduainetööstuse Liit kutsub kõiki toidutootjaid üles osalema 19. korda korraldataval Eesti Parima Toiduaine konkursil.
Sel aastal valitakse lisaks iga toidukategooria parimatele ka Põhja-, Lõuna-, Lääne-Eesti ja Virumaa väikeettevõtete parimad uued tooted ning Kokkade ja Meedia Lemmikud.
Ettevõtted on oodatud 2012. aasta uudistooteid konkursile esitama kuni 1. märtsini. Põhja-, Lõuna-, Lääne-Eesti ja Virumaa Väikeettevõtete uudistoodete hindamine toimub 12. märtsil. Üldkonkursi hindamiskomisjonid, mille tegevust juhib sel aastal Tartu Ülikooli arstiteaduskonna meditsiinilise biokeemia professor, meditsiinidoktor Mihkel Zilmer, kogunevad 19. ja 20. märtsil. Eesti Parima Toiduaine konkursivõitjad kuulutatakse välja 23. aprillil.
Toiduliit korraldab konkursi 19. korda. 2012. aastal esitati Eesti Parima Toiduaine konkursile 114 toodet. Mulluse parima toiduaine tiitli sai Rakvere Lihakombinaadi rukkileivakattega ahjukael.
Minu Äripäeva kasutamiseks logi sisse või loo konto.