Kristi Malmberg • 6. veebruar 2013 • 1 min
Jaga lugu:

Algab parima toiduaine valimine

Eesti Toiduainetööstuse Liit kutsub kõiki toidutootjaid üles osalema 19. korda korraldataval Eesti Parima Toiduaine konkursil.

Sel aastal valitakse lisaks iga toidukategooria parimatele ka Põhja-, Lõuna-, Lääne-Eesti ja Virumaa väikeettevõtete parimad uued tooted ning Kokkade ja Meedia Lemmikud.

Ettevõtted on oodatud 2012. aasta uudistooteid konkursile esitama kuni 1. märtsini. Põhja-, Lõuna-, Lääne-Eesti ja Virumaa Väikeettevõtete uudistoodete hindamine toimub 12. märtsil. Üldkonkursi hindamiskomisjonid, mille tegevust juhib sel aastal Tartu Ülikooli arstiteaduskonna meditsiinilise biokeemia professor, meditsiinidoktor Mihkel Zilmer, kogunevad 19. ja 20. märtsil. Eesti Parima Toiduaine konkursivõitjad kuulutatakse välja 23. aprillil.

 Toiduliit korraldab konkursi 19. korda. 2012. aastal esitati Eesti Parima Toiduaine konkursile 114 toodet.  Mulluse parima toiduaine tiitli sai Rakvere Lihakombinaadi rukkileivakattega ahjukael.

 

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt