VKG hoiatab: meie nimel tegutseb petis

VKG hoiatab: meie nimel tegutseb petis  Foto: Eiko Kink
Äripäev • 25. august 2016 kell 9:54

Viru Keemia Grupp hoiatab petise eest, kes kasutab ebaseaduslikult kontserni identiteeti, et sõlmida VKG nimel kauba müügilepinguid ja teenida finantstulu.

Tehinguid ja lepinguid sõlmiti sõltumatu müügiagendi Mr John J. Engeli nimel, kellega VKG-l puudub igasugune side ning kellel puudub seaduslik õigus kontserni huvide esindamiseks, teatas VKG ja rõhutas, et Viru Keemia Grupp ei sõlmi tehinguid nn sõltumatute müügiagentide kaudu.

VKG juhtkond soovitab kontserni toodangu soetamisest huvitatud ettevõtetel osutada erilist tähelepanu pakkumistele, mis tulevad sõltumatult müügiagendilt nimega Mr John J. Engel, ning mitte teha pangaülekandeid lepingus toodud arveldusarvetele.

Samuti palub VKG sellistest juhtumitest neid informeerida, helistades +372 523 2700 või saates e-kirja [email protected]

Hetkel kuum