Debatt: Urve Palo ettevõtjate kriitika vastu

Ettevõtlusminister Urve Palo, Äripäeva peatoimetaja asetäitja Aivar Hundimägi ja Kaubandus-tööstuskoja peadirektor Mait Palts  Foto: Andres Haabu

Äripäev pani vastamisi ettevõtlusministri Urve Palo ja kaubandus- tööstuskoja peadirektori Mait Paltsi, et lahata viimase kümne aasta teravaimat konflikti, mis ettevõtjate ja valitsuse vahel praegu pulbitseb.

Eelmisel nädalal tegid 21 ettevõtlusorganisatsiooni ajaloo suurima ühisavalduse, milles soovitasid riigikogul kõikidest planeeritud maksumuudatustest loobuda. Ministri Urve Palo sõnul on ettevõtjate kriitika üllatav ja asjatu, kuna valitsus on just ettevõtjate jaoks palju ära teinud. Ta tõdes, et ju on valitsus teinud kusagil kommunikatsioonivea.

Vaata videost tulist debatti Palo ja Paltsi vahel, mida modereerib Äripäeva peatoimetaja asetäitja Aivar Hundimägi.

Hetkel kuum