Galerii: gasellid kogunesid edu tähistama

Gasellidele esines NOEP.  Foto: Kristi Kamenik
Äripäev • 22. veebruar 2018 kell 3:00

Eile toimus Äripäeva korraldatav Gaselli kongress, kus oma edulugu ja õppetunde jagasid mitmed kodus ja välismaal läbi löönud ettevõtjad.

Äripäev korraldab Gaselli kongressi selleks, et tänada ja inspireerida Gaselli TOPi jõudnud Eesti kõige kiiremini kasvavaid ettevõtteid. Edetabelisse jõudnud 901 ettevõtet vaadata ja võitja kohta lugeda saad sellest artiklist.

Eilsel inspiratsiooniüritusel rääkisid oma lood mobiilipanga Monese asutaja Norris Koppel, Estonia klaverivabriku omanik Indrek Laul, restoraniärimees Joel Ostrat, Eesti kultuuri täht Olav Ehala, sportlane, jurist ja poliitik Anastassia Kovalenko, disainer Reet Aus, idufirmade börsi looja Kaidi Ruusalepp ja Ökopesa omanik Triin Peips.

Gaselliliikumise raames tutvustab Äripäev terve aasta jooksul edukaid Eesti inimesi, kelle võimekusest ja tööst sõltub Eesti majandus. Gaselliliikumist toetavad LHV ja Markit.

Gaselli Kongress  Foto: Kristi Kamenik
Hetkel kuum