Äripäev • 17. mai 2018
Jaga lugu:

Rail Baltic Estonias keskmine palk 3611 eurot

Raudtee  Foto: Panthermedia

Ligi kolm ja pool aastat tegutsenud Rail Baltic Estonia OÜ teenis mullu 637 000 eurot kahjumit, keskmiselt oli firmas eelmisel aastal tööl kuus inimest, kelle palkadeks kulus 260 000 eurot ehk keskmine palk oli 3611 eurot, kirjutab Eesti Päevaleht.

Riik eraldas mullu firmasse 650 000 eurot, kirjutab väljaanne. RB Rail AS ehk kolme riigi ühisettevõte on seni oma tegevust finantseerinud aktsionäride tehtud sissemaksetest ning rahastuslepingute alusel saadud ettemaksetest, selgitas Eesti Päevaleht.

Tänavuses eelarves on ette nähtud lisaraha vajadus, mis plaanitakse katta CEF 3. rahastuslepingu esimese ettemaksega ning aktsionäride täiendavate sissemaksetega – vaid nii on võimalik katta tänavusi kulusid.

Loe lähemalt tänasest Eesti Päevalehest.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum