Äripäev • 4 veebruar 2019

Deloitte Eesti juht lahkub ametist

Veiko Hintsov lahkub pärast 23 aastat Deloitte Eestist  Foto: Äripäev

Juulikuust lahkub finantsteenuste ettevõttest Deloitte Eesti selle pikaaegne juht Veiko Hintsov, kes on ettevõttes töötanud rohkem kui 23 aastat, sellest 12 aastat ettevõtte juhina.

"Olen veetnud suurima osa oma tööelust Deloitte’is. Läbi kõigi nende aastate on mul olnud võimalus ja privileeg töötada koos väga erinevate suurepäraste inimestega ning suure hulga klientidega, Eesti suurimate ja tublimate ettevõtetega," ütles Hintsov pressiteate vahendusel.

Hintsov täidab oma seniseid rolle Deloitte Eestis kuni auditi hooaja lõpuni 30. juunil. Auditi valdkonna juhtimise võtab üle Deloitte Eesti Auditi direktor Erki Usin ning Kristine Jarve jätkab tööd Deloitte Eesti juhina.

Kristine Jarve tuli Deloitte Eesti partneriks mullu juunikuus. Siis keskendus ta finantsnõustamise, maksu- ja õigusteenuste valdkondade arendamisele. Varasemalt koordineeris ta vastutava partnerina maksuvaldkonna arengut Deloitte‘i Balti riikide kontorites. Ta on nõustanud eri riikide valitsusi ning ettevõtteid maksuküsimustes ning kujundanud maksupoliitikaid.

Deloitte Eesti on osa ülemaailmsest Deloitte Touche Tohmatsu Limited võrgustikust.

Hetkel kuum