Rait Kondor • 2. september 2019 kell 21:43
Börsiuudised
Ainult tellijale
Jacob Wallenberg on Rootsi pangandus- ja ettevõtjate dünastia viienda põlvkonna esindaja. Jacob Wallenberg on perekonna valdusettevõtte Investor AB nõukogu esimees. Investor AB oli üks EQT Partneris asutajatest 1994. aastal.   Foto: REUTERS/Jonas Ekstrome

Wallenbergide perekonna erakapitalifirma kinnitas börsile minekut

Esmaspäeval teatas Rootsi erakapitalifirma EQT Partners, et plaanitakse oma aktsiad viia Stockholmi börsile, vahendab Reuters.

EQT teatas täna, et emiteerib vähemalt 500 miljoni euro eest uusi aktsiaid ning ka olemasolevad aktsionärid müüvad aktsiate avaliku esmaemissiooni (IPO) käigus osaliselt endale kuuluvaid aktsiaid. Reuters kirjutas eelmisel nädalal anonüümsetele allikatele tuginedes, et EQT plaanib firma viia börsile nelja miljardi euro suuruse väärtuse pealt.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum