Kapo ahvatleb kuritööle

Raimo Ülavere 17. mai 2004, 00:00

Altkäemaksuandja peab saama karistuse. Ses mõttes on süüdimõistev kohtuotsus ärimees Vahur Jegorovi kohta igati õigustatud. Samas tekib seda juhtumit vaadates samalaadne tunne, kui lugedes George Orwelli raamatut ?1984?. Kusagil keegi teeb otsuse, et seda meest tuleb karistada, ja et ka formaalselt põhjust oleks, ahvatletakse inimene kuritööle.

Kaitse- ja tavalistesse politseinikesse tuleb suhtuda samamoodi nagu kurjategijatesse ? nad võivad sind meelitada varastama, altkäemaksu andma või suisa kaasinimese vastu kätt tõstma. Ning ainsana seisad kohtu all sina.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing