• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Analüütik: Austraalia firma CFU jõuab kasumisse 2015. aastal

  Üks kolmest Austraalia firmat CFU analüüsivast analüüsimajast Arden Partners vastas, et näeb 2015. juunil lõppeval majandusaastal Ceramic Fuel Cellsi kasumlikuna.

  „Ettevõttele on suurim katsumus saada koguseline müük piisavalt suureks, et viia ühikuhind alla,“ ütles analüüsidirektor Adam Forsyth. „Ootame jooksval majandusaastal (kuni juunini 2014) 1500st müüki ja järgmisel aastal 4000-list müüki. See nõuab väga suurt toote müügikasvu.“
  2014. majandusaastal peaks kasvama ettevõtte käive eelnenud aasta 4,3 mln Austraalia dollarilt 39,3 miljonile ja aasta hiljem 104,7 miljonile dollarile. 2014. majandusaasta 13 mln Austraalia dollariline kahjum peaks aasta hiljem asenduma 4,6 mln Austraalia dollarilise puhaskasumiga. 2016. majandusaastal peaks kasum olema juba 15,3 miljonit Austraalia dollarit.
  Ta on andnud Bloombergi andmetel aktsiale ostusoovituse 0,19 Austraalia dollarilise hinnasihiga.
  Täna tõusis Ceramic Fuel Cellsi aktsia Austraalias 2,6%, 0,039 Austraalia dollarile. Aastaga on aktsia hind kukkunud 38,1%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.