Vennad ostsid Balti jaama keskuse

1321-aripaev 25. juuni 2014, 08:46

Tartu vendadest suurettevõtjad ostavad Balti jaama vana linnalähirongide jaamahoone.

Vendadele Ülo ja Toomas Hagele kuuluvale Astri Kinnisvarale ei ole üle 10 000 m2 suurune kinnistu Balti jaama piirkonnas ainus ost. Tänavu, vahetult enne vabariigi aastapäeva said nad ka Balti jaama turu ja kahe kõrvalkinnistu omanikeks.

Praegu on vanas piletimüügi- ja ootesaaliga hoones korratu kaubanduskeskus. Täpsemat plaanid ostetud kinnisvaraga on alles kaalumisel. „Küsige augusti keskpaigas uuesti. Selleks ajaks oskame midagi enamat öelda,“ sõnas Hage.

Loe lisa EPList. 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. June 2014, 07:59

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing