Äripäev • 11. aprill 2018
Jaga lugu:

Konkureeriv kinnisvaraportaal sekkub mängu

Turuletulnud portaali juhib Paavo Heil.  Foto: Andres Haabu

Eile alustas ametlikult tegevust kinnisvaraportaal kinnisvara24.ee, millega valitseb Eesti kinnisvaraportaalide turul taas konkurents, kirjutab kinnisvarauudised.ee.

Nimelt läks eelmise aasta augustis Margus Linnamäele kuuluva Eesti Meedia kätte kinnisvaraportaali City24 Eesti ja Läti üksused, ettevõttele kuulus juba varem portaal kv.ee.

Portaalis kinnisvara24 on praegu üle 15 000 kuulutuse. Oma kuulutused on uude portaali toonud ligi 40 suuremat kinnisvarabürood ja üle 600 maakleri, avaldas Kinnisvara24 portaali majandav osaühing Kinnisvarakeskkond.

Portaali haldab osaühing Kinnisvarakeskkond, mis kuulub Ekspress Grupile ja suurimate Eesti kinnisvarabüroode ühisfirmale Sadaüksteist. Selle ainus juhatuse liige on Pindi Kinnisvara boss ja kinnisvarafirmade liidu juht Kalev Roosiväli.

Sadaüksteist OÜ omanikud on võrdsetes osades nimekad bürood Arco Real Estate, Cke Kinnisvara, Domus Kinnisvara, Uus Maa, Pindi büroo omanikfirma Realia Group ja RE Kinnisvara Projekt. Neile kõigile kuulub valdusfirmast kuuendik.

Lugu sellest, kuidas Eesti Meedia ostis City24 ja mis sahinad seda saatsid, saad lugeda siit.

Jaga lugu:
Hetkel kuum