15. veebruar 2018
Jaga lugu:

Kuidas viimistleda äripinda? Emotsiooni tekitamine kliendile, tervislik sisekliima töötajale

Foto: Rolite

Äripinna siseviimistluses on oluline esteetika ja praktilisuse kombineeritus. Esteetiline siseviimistlus püüab emotsiooni, eristub teistest ning loob lisaväärtuse, mis on oluline positiivse ja meeldejääva mulje kujundamisel kliendile. Sama tähtis on siseviimistluses töötajate heaolu – praktiline lahendus summutab helisid, hoiab töötaja tervist ja oma atraktiivse välimusega tõstab töömoraali.

Dekoratiivne korkplaat siseviimistluses on kõik-ühes-lahendus – looduslik, funktsionaalne materjal, millel väga hea väljanägemise kõrval leidub palju praktilisi omadusi: kajade vähendamine ruumis, helisummutus ruumide vahel, tervislik töökeskkond ja A+ reitinguga sisekliima, mis ei erita allergeene. Korkplaat on 100% naturaalne ning tänapäeval hinnatakse ökoloogilisi lahendusi. Funktsionaalsest siseviimistlusest räägib lähemalt Karl Rummi ettevõttest Rolite OÜ, kes on Eestis looduslikke ehitusmaterjale turustanud seitse aastat.

Siseviimistluse kaks suunda – kliendi püüdmine ja töötaja heaolu

Nagu eelnevalt mainitud, katab korkplaadi kasutamine interjööris mõlemad aspektid ja on funktsionaalne all-in-one- ehk kõik-ühes-lahendus. Geomeetriliste reljeefsete mustritega luuakse väga eriline, teistest eristuv ilme.

Hotellid, fuajeed, spaad, restoranid, baarid ja lounge’id

Interjööri funktsioon on kliendi või külastaja aspektist jätta kustumatu mulje.Siin on abiks dekoratiivne korkplaat, mis:

sobib nii seintele kui ka sisekujunduslikele elementidele (detailid, letid, stendid, tabletop’id jne);tekitab emotsiooni, loob meeleolu ning kindlasti aitab miljööl teistest eristuda;tegu on 100% naturaalse ja ökoloogilise lahendusega, atraktiivsed tumedad toonid peegeldavad loodust ning klient mõistab kohe, et tegu on loodusliku materjaliga;funktsionaalsest aspektist on korkplaat oluline ka mürade summutamisel;annab lisaväärtuseid, mida on vaja kliendi püüdmiseks ja kustumatu mulje jätmiseks.

Bürood, kontorid, stuudiod, konverentsi- ja puhkeruumid, teenindus- ja esinduspinnad

Töötajale on oluline tervislik ning müravaba töökeskkond, mis tõstab produktiivsust ja töömoraali. Dekoratiivne korkplaat:

on heli ja kajasid summutav – geomeetrilised mustrid töötavad diffuser’ina, neelates helisid, laskmata neil seintelt tagasi peegelduda, see on oluline omadus näiteks kõne ja kontorihelide summutamisel; aitab vältida noise pollution’it tööruumides – müravaba ruum tõstab töötaja produktiivsust ning hoiab tervist (väldib stressi, peavalusid jne);blokeerib heli kandumist ühest ruumist teise – summutab heli nii, et see ei kanduks läbi seinte teistesse ruumidesse; toimib väga hästi olmehelide summutamisel (kõne, muusika); kuna summutab ka kajasid, siis sobib väga hästi näiteks konverentsiruumi;on sisekliima õhukvaliteedi A+ reitinguga vastavalt Prantsusmaa VOC-regulatsioonidele – ei eralda saasteaineid ega allergeene;müra- ja allergeenivabadus hoiab töötaja terve ning stressivaba.

Rolite OÜ e-post: info@rolite.eu tel: +372 5342 1314 www.rolite.eu

Rolite  
Jaga lugu:
Hetkel kuum