• Jaga lugu:

  Nordica teatas uued suvesihtkohad

  Nordica lennuk.Foto: Postimees/Scanpix

  Riiklik lennufirma Nordica hakkab järgmisest suvehooajast lendama Rumeeniasse Constanta kuurortlinna ning Makedoonia suvituslinna Ohridisse.

  Constanta on üks riigi vanimaid linnu ja Rumeenia suurim sadamalinn, mis on asutatud 600. aasta paiku. See asub Musta mere puhkusekuurortide piirkonnas. Seejuures on sihtkoht vaid 65 kilomeetri kaugusel Bulgaaria piirist.
  Nordica hakkab linna lendama 16. juunist 29. septembrini, teatas firma. Esialgu toimuvad lennud laupäeviti, 27. juunist lisandub kolmapäevane lend. Lend kestab kaks ja pool tundi ning pileti hind algab 89,90 eurost.
  Rumeenia suursaadik Mihaela Camarasan ütles pressiteates, et otselend Rumeenia rannikule on väga hea uudis ning peaks olema kahe riigi tihedama turismi- ja majanduskoostöö alus.
  Teine uus sihtkoht, Makedoonia populaarseim kuurortlinn Ohrid asub samanimelise järve kaldal ning kuulub UNESCO maailmapärandi nimekirja. Linn on Kreeka ning ka Albaania piiri lähedal.
  Nordica lendab Ohridisse kord nädalas perioodil 1. juunist 14. septembrini. Pileti hind on alates 99.90 eurot ja lend kestab 3 tundi.
  Lennufirma teatel on lõppeval hooajal Nordica suveliinid väga populaarsed olnud. Kõige enam reisijaid on Spliti ja Odessa liinil, ent Nice ja Rijeka on tihedalt kannul. Sel suvel teenindab Nordica neil liinidel üle 20 000 reisija.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Börs: Nasdaq ja S&P 500 jõudsid uute rekorditeni
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.